Je makelaar

Makelaar en jurist, maar bovenal onderhandelaar met passie

Wie is Philip Wijnholds, de Noordelijke Aankoopmakelaar?

Vakbekwaam specialist én enthousiast liefhebber.
Volleerd jurist én opgeleid tot huizenmakelaar en bevoegd taxateur.

Uiteindelijk heb ik bewust gekozen voor de aanpak die volgens mij de toekomst heeft: ik heb me helemaal toegelegd op de service aankoopbegeleiding. Echt onafhankelijk en volledig in dienst van de koper van een huis.

Ver na de laatste handtekening bel ik wel eens aan bij mensen die hun nieuwe huis aan het verbouwen zijn. Verbaasde gezichten. Ik vind het vanzelfsprekend, beloofd is beloofd.

Daar hebben we het toch over gehad, toen we nog in het stadium van aankopen zaten? Ik was benieuwd, ik wou wel eens zien hoe het er voor staat!"

 

 

 

 

 

Het is even wennen, voor kopers die traditionele makelaars gewend zijn. Heel gewoon voor klanten van de Noordelijke Aankoopmakelaar.

Ervaring in de makelaardij

Als ‘regulier’ makelaar ben ik - sinds 1998 - bij verschillende makelaarskantoren werkzaam geweest en heb ik op verschillende plaatsen gewerkt in de noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe. De huizenmarkt in deze regio en de wensen van kopers ken ik dus goed.

In deze jaren heb ik ervaring opgedaan in alle voorkomende werkzaamheden: bemiddelen bij aankoop en verkoop van woningen, nieuwbouwwoningen in grote projecten, verhuur, taxatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Zo weet ik precies hoe het werkt en hoe ik je het beste kan begeleiden bij de aankoop van jouw droomhuis!

Vernieuwend: de Noordelijke Aankoopmakelaar, inclusief ouderwets gewaarborgde kwaliteit

Ik ben lid van de NVM, de beste garantie voor vakkennis, kunde en streng gecontroleerde kwaliteit. Als erkend Register Makelaar en Taxateur sta ik bovendien ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert.

Samen met mijn juridische achtergrond is dat op papier al voldoende waarborg voor ons gezamenlijke doel: het optimale resultaat bereiken als het gaat om het zorgenvrij kopen van een huis. Zeker zo belangrijk is dat ik oprecht blij ben als mensen gelukkig en tevreden zijn met hun nieuwe koopwoning. 

Privacyverklaring - website door: wemagine